Echipa Universitatea Craiova a învins joi, în deplasare, scor 3-2, gruparea Petrolul Ploieşti, în etapa a 28-a din Superligă. Craiova a condus cu 2-0 şi a fost egalată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Ploieşti, oaspeţii au deschis scorul în minutul 32, prin Jovan Markovic, din centrarea lui Mitriţă. După opt minute, Baiaram a făcut 2-0, dar ploieştenii au redus din diferenţă în minutul 45+1, prin Huja. Grozav a reuşit aă egaleze în minutul 47, cu un şut superb, dar craiovenii au revenit în avantaj prin Baiaram, în minutul 59. Andrei Ivan a ratat penalti în minutul 83 şi Universitatea Craiova a rămas în zece în minutele de prelungiri, dar s-a impus cu 3-2 şi este pe locul 4 în clasament, cu 45 de puncte. Petrolul ocupă poziţia a 10-a, cu 35 de puncte.

PETROLUL: Zima - L. Dumitriu (A. Berisha 46), Papp (M. Bratu 84), Meijers, Huja - L. Dumitriu, Jair (I. Răducan 84), Diomande, Hanca – Al.  Musi (D. Radu 46), Irobiso (Jyry 71), G. Grozav. ANTRENOR: Florin Pârvu

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Căpăţână, Maldonado, Screciu, Ndong - A. Creţu (Zajkov 90), Mateiu, Houri (Mekvabishvili 63) – Baiaram (Danciu 70), Markovic (A. Ivan 70), A. Mitriţă (Cîmpanu 70). ANTRENOR: Ivaylo Petev

Cartonaşe galbene: Meijers 81 / Căpăţână 65, L. Popescu 90+6

Cartonaş roşu: Ndong (Universitatea Craiova) min. 90+9

Arbitri: Coza Ionuţ - Urzică Vladimir, Vodă Alexandru

Arbitri VAR: Haţegan Ovidiu - Trandafir Cristina Mariana

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.