Frenkie de Jong, mijlocaşul central al clubului spaniol FC Barcelona, s-a accidentat în derby-ul de duminică, pierdut în compania echipei Real Madrid, scor 2-3, şi va lipsi de pe teren până la finalul acestui sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Frenkie de Jong (26 de ani) a ieşit pe targă, în prelungirile primei reprize a înfruntării dintre Real Madrid şi FC Barcelona, scor 3-2. Mijlocaşul central olandez s-a accidentat la o ciocnire violentă cu Federico Valverde, mijlocaşul madrilenilor, şi a fost înlocuit de Pedri.

Clubul catalan a anunţat luni că De Jong a suferit o entorsă de gradul doi şi nu va mai juca până la finalul sezonului din La Liga. Deocamdată, participarea sa la Euro 2024 nu a fost pusă în discuţie. Euro 2024 se va desfăşura în perioada 14 iunie – 14 iulie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.