Fundaşul formaţiei FC Sevilla, Sergio Ramos, l-a contactat pe Kylian Mbappé pentru a-i propune să cumpere o vilă pe care acesta o deţine la nord de Madrid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fundaşul spaniol, care a revenit la FC Sevilla, a petrecut doi ani alături de atacantul echipei PSG, care este aşteptat să ajungă la Real în această vară.

Sergio Ramos s-ar fi oferit să-i vândă lui Kylian Mbappé o vilă pe care o deţine împreună cu soţia sa, Pilar Rubio. Vila este situată în Moraleja, un cartier de lux din oraşul Alcobendas, la aproximativ 20 km nord de Madrid.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Zona, renumită pentru terenurile sale de golf de mari dimensiuni, şcolile private, securitatea şi proprietarii bogaţi, găzduieşte numeroase celebrităţi din lumea sportului, a mass-media, a politicii şi a divertismentului. David Beckham, Ronaldo şi Karim Benzema au locuit toţi acolo atunci când au jucat pentru Real Madrid.

Casa lui Sergio Ramos a fost construită pe un teren de 2.500 m2. Cu un decor rafinat, aceasta oferă un nivel ridicat de confort, cu două piscine (una exterioară şi una interioară), o sală de cinema, o zonă de jocuri cu bar şi o sală de fitness.

Fundaşul spaniol, care a revenit la Sevilla FC în vara anului trecut şi urmează să împlinească 38 de ani (la sfârşitul lunii martie), cere 6 milioane de euro pentru a renunţa la ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.