Antrenorul Sebastian Hoeness a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Hoffenheim, din cauza rezultatelor înregistrate în ultima parte a sezonului, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hoffenhein s-a aflat în mare parte a ediţiei recent încheiate a Bundesliga în lupta pentru locurile de cupe europene, chiar de Liga Campionilor, dar în ultimele nouă etape nu a câştigat niciun meci, serie care include şi trei înfrângeri la rând, în final.

Hoeness, 40 de ani, era în funcţie din iunie 2020, când l-a înlocuit pe olandezului Alfred Schreuder, şi avea contract valabil până în 2023. Sub conducerea lui, echipa a ocupat locul 11 în primul său an de contract ca antenor la acest nivel.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Anterior, fiul fostului manager al grupării Hertha Berlin, Dieter, şi nepotul preşedintelui de onoare al FC Bayern, Uli Hoeness, reuşise în sezonul 2019/2020 să ocupe locul I în liga a III-a cu echipa de rezerve a clubului Bayern Munchen.

În rest, experienţa lui de tehnician s-a rezumat la a pregăti echipe de juniori la Leipzig şi Bayern.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.