Presa rusă a anunţat că Dan Petrescu va fi demis marţi şi înlocuit cu Alexander Grigorian la conducerea tehnică a echipei Kuban Krasnodar. Impresarul lui Petrescu, Nicolae Pârnău, a confirmat negocierile între antrenor şi conducerea clubului pentru rezilierea contractului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit championat.com, conducerea clubului Kuban îl va demite, marţi, pe antrenorul Dan Petrescu şi îl va înlocui cu tehnicianul formaţiei SKA Habarovsk, Alexander Grigorian.

Negocierile privind rezilierea contractului antrenorului român sunt în desfăşurare, a precizat Pârnău, pentru presa rusă.

Formaţia Kuban Krasnodar a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Ienisei Krasnoiarsk, în etapa a 15-a a ligii secunde din Rusia. 

Însă formaţia pregătită de antrenorul român, care are ca obiectiv promovarea în prima ligă, se află pe locul 14 în clasament, cu 16 puncte, din trei victorii şi şapte rezultate de egalitate (cinci înfrângeri). Lider este Dinamo Moscova, cu 32 de puncte şi două jocuri mai puţin.

Dan Petrescu a revenit în această vară pe banca tehnică a echipei din Krasnodar. La mijlocul lunii iunie, antrenorul Dan Petrescu a semnat un contract valabil doi ani cu gruparea FC Kuban, care a retrogradat în liga a doua rusă, la finalul sezonului trecut.

Petrescu a mai antrenat echipa Kuban Krasnodar în perioada 2009-2012 şi după primul sezon a promovat în cel mai important eşalon al fotbalului rus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.