Stephanie Frappart va deveni prima femeie care arbitrează o finală a Cupei Franţei, ea fiind delegată joi pentru a conduce la centru meciul OGC Nice – FC Nantes, programat în 7 mai, pe Stade de France.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Frappart a fost protagonista mai multor premiere în fotbalul masculin. Ea a fost, între altele, prima femeie care a condus un meci din Ligue 1 (Amiens-Strasbourg, la 28 aprilie 2019), prima femeie care a arbitrat Supercupa Europei (Chelsea-Liverpool, la 14 august 2019) şi prima femeie care a arbitrat un meci de Liga Campionilor (Juventus Torino-Dinamo Kiev, la 2 decembrie 2020).

Stephanie Frappart, în vârstă de 38 de ani, a fost selecţionată şi pentru Campionatul European feminin, competiţie care va avea loc în Anglia, în perioada 6-31 iulie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La finala Cupei Franţei, Frappart îi va avea ca asistenţi pe Mikael Berchebru şi pe Benjamin Pages. Arbitru de rezervă va fi Willy Delajod, iar asistenţi VAR Jeremie Pignard şi Hamid Guenaoui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.