Antrenorul Paco Lopez a fost demis, duminică, de la conducerea tehnică a echipei Levante, din cauza rezultatelor slabe înregistrate, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Levante a pierdut, sâmbătă, în deplasare, scor 0-1, în faţa echipei Mallorca, în etapa a opta din LaLiga. După acest eşec, Levante este pe locul 18, antepenultimul, care duce în liga a doua, cu doar patru puncte, obţinute numai din remize.

În vârstă de 54 de ani, Paco Lopez a preluat echipa din Valencia în martie 2018, iar acum a devenit primul tehnician demis din primul eşalon al campionatului spaniol, în acest sezon.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El are totuşi performanţe notabile la formaţia Levante, fiind tehnciianul cu cele mai multe meciuri, 147, şi cu cele mai multe victorii. În palmaresul lui figurează şi o prezenţă în semifinalele Cupei Spaniei, în sezonul recut. Atunci, a ratat calificarea în finală după o dublă cu Athletic Bilbao, scoruri 1-1, în deplasare, şi 1-2.

El a mai pregătit echipe de nivel inferior la Villarreal şi formaţii fără nume sonor din Spania, ca Benidorm, Catarroja, Alcoyano şi Cartagena. Înaite de a antrena în LaLiga, Paco Lopez a fost tehnicianul formaţiei secunde a grupării Levante.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.