O sală de fitness din Cluj-Napoca a lansat, joi, o ofertă inedită participanţilor la protestele din aceste zile, aceştia urmând să aibă acces gratuit la o şedinţă de pregătire dacă dovedesc faptul că au parcurs 10.000 de paşi la manifestaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul celor de la CBC Fitness Corner a strâns rapid peste 100 de aprecieri şi câteva zeci de like-uri, printre cei care apreciază oferta numărându-se şi sportivi de performanţă din Cluj-Napoca.

”10.000 de paşi la protest = o intrare gratuiă la sală. Pentru că minţile sănătoase trăiesc într-un corp sănătos, îi răsplătim în felul nostru pe cei care ies la plimbare în aceste zile la Cluj. Vino cu orice dovadă (pe smartphone, aplicaţie, ceas etc) ce atestă că ai parcurs 10.000 de paşi pe jos şi primeşti o intrare gratuită”, se arată în anunţul sălii.

Campania este valabilă până la finalul săptămânii viitoare, în limita capacităţii sălii, se mai precizează în ofertă.

Peste 25.000 de oameni au protestat, miercuri seară, la Cluj-Napoca, faţă de adoptarea de către Guvern a Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea codurilor penale, iar joi seară manifestanţii s-au adunat din nou în Piaţa Unirii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.