Novak Djokovici, numărul 1 mondial, a anunţat miercuri, pe reţelele sale de socializare, că pune capăt colaborării cu Goran Ivanisevic, care l-a antrenat timp de cinci ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îmi amintesc clar momentul în care l-am invitat pe Goran să facă parte din echipa mea. Era în 2018, iar Marian (n.r. - Marian Vajda - fostul antrenor al liderului mondial) şi cu mine căutam să inovăm şi să aducem puţină magie în duo-ul nostru. De fapt, nu numai că am adus serviciul, ci şi multe râsete, distracţie, clasări pe locul 1 la sfârşitul anului, realizări record şi încă 12 Grand Slam-uri (şi câteva finale) la număr de atunci. Am menţionat şi un pic de dramă?  Goran şi cu mine am decis să nu mai lucrăm împreună de câteva zile. Chimia noastră pe teren a avut suişuri şi coborâşuri, dar prietenia noastră a fost întotdeauna solidă ca piatra. De fapt, sunt mândru să spun (nu sunt sigur că şi el este ) că, pe lângă faptul că am câştigat turnee împreună, am avut şi o bătălie secundară în Parchisi (joc de societate) care a durat... mulţi ani. Şi acel turneu nu se opreşte niciodată pentru noi", a scris Djokovici pe Instagram.

Ivanisevici, care a cucerit titlul la simplu la Wimbledon în 2001, după ce a fost finalist în 1992, 1994 şi 1998, s-a alăturat echipei lui Djokovici în 2019.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.