Jules Koundé, titular în meciul pierdut de FC Barcelona cu 3-5 în faţa echipei Villarreal, a fost victima unei spargeri la locuinţa sa, sâmbătă seara, relatează Mundo Deportivo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Francezul a avut după meci neplăcuta surpriză să descopere că locuinţa sa din Sitges a fost spartă. Hoţii au profitat de absenţa fotbalistului pentru a escalada un gard şi a sparge un geam, după care au furat mai multe obiecte, dar nu se ştie încă prejudiciul.

O anchetă a fost deschisă, iar Jules Koundé a depus plângere. Nu este prima dată când jucătorul de 25 de ani este victima unei spargeri, deoarece în aprilie anul trecut locuinţa sa a fost spartă de hoţi şi în timpul unui meci al Barcelonei cu Betis.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Achiziţionat în 2022 pentru 50 de milioane de euro de la FC Sevilla, internaţionalul francez (24 de selecţii) este un om-cheie sub comanda lui Xavi şi al doilea în topul jucătorilor din echipă utilizaţi cel mai mult, după Ilkay Gündogan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.