Tehnicianul echipei AS Roma, Jose Mourinho, a declarat că se aşteaptă să lucreze într-o zi în Arabia Saudită, după ce conaţionalul său, Cristiano Ronaldo, a deschis calea, ajungând la Al-Nasr, iar ulterior mai mulţi jucători au semnat pentru echipe din Saudi Pro League, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenorul portughez părea încrezător în privinţa unei mutări în Arabia Saudită, într-un interviu acordat postului de televiziune MBC Egypt, deţinut de grupul saudit MBC, el spunând: "Voi merge în Arabia Saudită în timpul liber, dar sunt convins că voi lucra acolo. Nu ştiu când, dar sunt destul de sigur de asta".

"Sunt dedicat muncii mele la Roma şi vreau să dau totul pentru club până în ultima zi de contract", a adăugat Mourinho. "Nimeni nu cunoaşte viitorul, dar cu siguranţă voi face acest lucru (n.r. - să lucreze în Arabia Saudită)", a spus el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Mourinho, în vârstă de 60 de ani, a declarat recent că a refuzat o ofertă uriaşă din Arabia Saudită pentru a rămâne la Roma pentru un al treilea sezon, după ce a condus echipa la câştigarea Conference League şi a ajuns în finala Ligii Europa.

Dar în iulie s-a alăturat şi consiliului de administraţie al Mahd Academy, care se ocupă de descoperirea de talente în Arabia Saudită.

"Uşile sunt întotdeauna deschise pentru mine în Arabia Saudită. Vreau să simt dezvoltarea de acolo", a declarat antrenorul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.