Italianul Francesco Bagnaia (Ducati) a câştigat duminică cel de-al doilea Mare Premiu al sezonului, în Spania, impunându-se în faţa spaniolului Marc Marquez (Ducati-Gresini).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dublul campion mondial Francesco Bagnaia s-a impus duminică pe circuitul Jerez de la Frontera, câştigând al doilea Mare Premiu al sezonului, după cel din Qatar, disputat la încpeutul lunii martie. Spaniolul Marc Marquez, sextuplu campion mondial, a plecat din pole-position pentru a 65-a oară în carieră, dar a încheiat pe locul secund. A fost primul pole-position al catalanului la noua sa echipă, Ducati-Gresini.

Podiumul a fost completat de un al italian, Marco Bezzecchi (Ducati-VR46).

În clasamentul general conduce spaniolul Jorge Martin (Prima Pramac Racing), cu 92 de puncte, urmat de Bagnaia, cu 75 de puncte şi de italianul Enea Bastianini (Ducati), cu 70 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.