Directorul sportiv al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, duminică, după meciul cu FC Voluntari, scor 2-2, că este îngrijorat cu privire la arbitraje, deoarece a asistat la o viciere clară de rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din nefericire asistăm la nişte premiere, la Cluj trebuia să ni se acorde două lovituri de pedeapsă şi s-a inventat una împotriva noastră. Iar acum am fost martorii unui moment nemaiîntâlnit sau foarte rar întâlnit, când un jucător simulează şi arbitrul dictează lovitură de pedeapsă împotriva noastră. Toţi portarii fac asta, se protejează cumva. Novac simulează clar. Aş vrea să adresez o întrebare CCA: Steaua poate să aibă arbitraje corecte? Deocamdată ceea ce văd pe mine mă îngrijorează. Nu e normal să fie aşa. Viciere clară de rezultat. Nu ştiu ce se întâmplă. Ce trebuie să facem? Că nu înţeleg. Aş vrea să avem de acum încolo arbitraje corecte. Ne apropiem de play-off şi vreau ca totuşi să se tranşeze disputele pe teren, nu cu decizii flagrante ale arbitrilor împotriva noastră", a spus Stoica la Digi Sport.

Formaţia FC Steaua a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată duminică, pe Arena Naţională, în compania echipei FC Voluntari, în etapa a XXIII-a a Ligii I. Cele două echipe au beneficiat de câte un penalti, cel al bucureştenilor fiind transformat de Harlem Gnohere.

Au marcat Boldrin '31 şi Gnohere '87 (penalti) pentru Steaua, respectiv Ivanovici '3 şi Cernat '81 (penalti) pentru Voluntari. Cernat a transformat un penalti acordat de Andrei Chivulete după ce Niţă l-a împins pe Novac. Gnohere a egalat dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu al lui Maftei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.