Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti. Într-un mesaj postat pe Facebook, Mihai Leu a notat că este pe mâini bune şi că se gândeşte deja la revenirea în competiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - 

 “Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile pozitive. Sunt pe mâini bune şi deja mă gândesc să revin cât mai curând la curse.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Al vostru,

Mihai Leu”, a notat sportivul pe Facebook, sâmbătă seară..

ŞTIREA INIŢIALĂ

Potrivit Pagina de Timiş, care citează surse din rândul medicilor, starea agravată a sportivului a fost cauzată de complicaţii apărute la o intervenţie chirurgicală suferită în urmă cu trei săptămâni, la Spitalul Militar.

Medicii de pe secţia de ATI a spitalului din Hunedoara au decis transferul campionului la Bucureşti, acolo unde a fost preluat de reputatul medic Prof. Irinel Popescu.

În 2014, Leu a aflat că are cancer la colon. Sportivul a petrecut atunci două luni în spital şi a fost operat de două ori.

Sportivul în vârstă de 55 de ani este campion absolut la raliuri şi deţine trei titluri naţionale la Viteză în Coastă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.