Sportivul Valentin Creţu, în vârstă de 34 ani, a câştigat, vineri, Cupa Naţiunilor la Sanie, la Winterberg (Germania).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au luat startul 20 de concurenţi. Experienţa şi determinarea şi-au spus cuvântul, iar Valentin Creţu a stăpânit perfect sania şi a înregistrat coborârea cu cel mai bun timp, surclasând sportivi din naţiuni puternice în acesta ramură sportivă. Astfel, Valentin Creţu a adus aurul pentru Româna, în timp ce Florian Mueller din Germania s-a clasat pe locul 2, iar Jonathan Eric Gustafson din USA a ocupat locul 3, informează FR Bob şi Sanie.

Valentin Creţu este legitimat la CSO Sinaia şi practică această această ramură sportivă de 23 de ani.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Se împlinesc anul acesta 23 de ani de când am făcut prima coborâre cu sania. Când sunt întrebat cât am muncit pentru un rezultat, fie după o medalie la Campionatul Naţional sau o medalie internaţională sau o calificare la Jocurile Olimpice, îmi vine greu sa spun o durata exactă de timp. Şi asta pentru că atunci când am început acest sport mi-am dorit să devin cel mai bun. Consider ca am muncit pentru acest rezultat din prima clipa în care m-am urcat pe sanie la pârtia de la Sinaia", a declarat Valentin Creţu după obţinerea medaliei de aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.