Tehnicianul echipei FCSB, Leo Strizu, a declarat joi seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, că formaţia sa a avut mai multe ocazii şi cu puţină atenţie la marcaj putea să nu primească gol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu avem ce să le reproşăm băieţilor, au vrut, au demonstrat. Aşa e în fotbal, dacă nu dai tu gol, dă adversarul. Cred că, dacă îl aveam pe Compagno, el putea să înscrie. CFR-ul nu a făcut nimic în plus, au mizat pe faze fixe. Poate cu puţină atenţie la marcaj, puteam să evităm golul. Rezultatul putea fi oricare. Cred că, dacă e să analizez ocaziile de gol, am avut mai multe ocazii. Cei de la CFR sunt foarte buni la aceste faze fixe, băieţii au ştiut despre ce este vorba. Este supărător, dar campionatul se joacă. Nu ne pierdem speranţa. Vom arăta altfel, spre bine, după perioada de pregătire. Vom avea un joc cu Botoşani, echipa ştie că avem nevoie de trei puncte. Acest campionat încă se joacă. Această perioadă în care am fost aproape de echipă, nu am ce să le reproşez băieţilor”, a spus Strizu, potrivit digisport.ro.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci restant din etapa a noua a Superligii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Partida ar fi trebuit să se dispute în septembrie, dar a fost amânată, cele două echipe fiind angrenate atunci în Conference League.

A marcat Janga, în minutul 69.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.