Luis Rubiales, controversatul fost preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), a negat luni că ar fi primit bani în mod „neregulat” şi că la Federaţie ar fi fost comise nereguli financiare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luis Rubiales a făcut declaraţia la finalul audierii sale, în cadrul anchetei privind corupţia în jurul contractelor semnate în timpul mandatului său, din 2018 până în 2023. „Ceea ce susţin şi voi menţine mereu, şi sunt convins că se va face dreptate, este că nu s-au primit niciodată bani în mod neregulat, nu a existat niciodată un recurs la „oferte neregulate”, a declarat Rubiales la ieşirea din tribunalul Majadahonda, lângă Madrid.

Fostul şef al fotbalului spaniol se referă în special la contractele încheiate pentru mutarea Supercupei Spaniei în Arabia Saudită şi pentru renovarea stadionului olimpic din Sevilla, ambele acţiuni aflate în vizorul autorităţilor.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Luis Rubiales este acuzat de spălare de bani, corupţie comercială, administrare neloială şi apartenenţă la o organizaţie criminală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.