Echipa franceză PSG a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-0, gruparea RC Lens, în etapa a 18-a din Ligue 1. Gazdele au ratat un penalti la scorul de 0-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de pe Stade Felix Bollaert-Delelis a început bine pentru gazde, care au primit un penalti în minutul 6, după ce Danilo l-a faultat pe Wahi în careu. A executat Frankowski, însă Donnarumma a apărat. Lens a mai avut două ocazii, în minutele 22 şi 28, dar scorul avea să fie deschis de oaspeţi, prin Barcola, în minutul 30. Repriza s-a încheiat cu eliminarea unui jucător al gazdelor, Gradit, în minutul 45+3. În partea secundă, Lens a fost aproape de egalare, iar parizienii au înscris golul de 2-0 târziu, în minutul 89, prin Mbappe.

PSG s-a impus cu 2-0 şi este lider cu 43 de puncte, la opt puncte distanţă de locul secund, ocupat de OGC Nice. RC Lens este pe locul 8, cu 26 de puncte.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Rezultate înregistrate duminică în meciurile etapei a 18-a din Ligue 1: Lille – Lorient 3-0; Metz – Toulouse 0-1; Brest – Montpellier 2-0; FC Nantes – Clermont 1-2; Le Havre – Olympique Lyon 3-1; RC Lens – PSG 0-2.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.