Echipa olandeză Feyenoord Rotterdam a învins joi, pe teren propriu, formaţia italiană AS Roma, scor 1-0, în prima manşă a sferturilor de finală din Liga Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe stadionul De Kuip, Feyenoord a încercat să-i pună probleme Romei şi a avut posesia, dar italienii au ratat ocaziile primei reprize. În primul rând prin Pellegrini, care a irosit un penalti în minutul 43, penalti dictat de arbitrul spaniol Jose Maria Sanchez pentru un fault în careu al lui Wieffer. Roma l-a pierdut în minutul 24 şi pe Dybala, care a ieşit acuzând probleme musculare. Feyenoord a dat lovitura în repriza secundă. A marcat Wieffer, în minutul 53, şi alb-roşii câştigă turul sferturilor, mergând în Cetatea Eternă  cu prima şansă la calificare.

Returul dintre AS Roma şi Feyenoord se dispută în Italia, la Roma, joi, 20 aprilie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.