Echipa spaniolă FC Barcelona a învins luni seara, pe teren propriu, scor 4-2, formaţia Valencia CF, într-un meci din etapa a 33-a din La Liga. Lewandowski a înscris un hat-trick.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Catalanii au marcat primii, prin Fermin Lopez, în minutul 22, dar oaspeţii au egalat repede, în minutul 27, prin Hugo Duro, iar în minutul 38 au trecut la conducere după ce Pepelu a transformat un penalti acordat pentru faultul comis în careu de Ronald Araujo la Peter Gonzalez. Oaspeţii au rămas însă în zece jucători după eliminarea portarului Giorgi Mamardashvili, din minutul 45+4. Elevii lui Xavi au egalat în minutul 49, când Ilkay Gundogan a centrat şi Lewandowski a înscris cu o lovitură de cap.

Atacantul polonez a marcat şi golurile care au adus victoria catalanilor, în minutul 82, şi dintr-o lovitură liberă impecabil executată, în minutul 90+3.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Lewandowski a reuşit primul său hat-trick din La Liga şi a ajuns la 15 goluri stagionale. Barcelona s-a impus cu 4-2, care este pe locul 2 în clasament, cu 73 de puncte. Valencia are 47 de puncte şi ocupă poziţia a 8-a.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.