Fostul fundaş al echipei Liverpool, Jamie Carragher, în prezent consultant pentru Sky Sports, a afirmat că a primit un mesaj pe Instagram de la Lionel Messi în care argentinian îl spune că este "măgar".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Motivul? Când argentinianul a fost transferat la PSG, Carragher a afirmat că, în opinia sa, nu este un mare transfer.

"Nu am de gând să arăt mesajul, dar practic m-a făcut măgar”, a explicat fostul jucător de la Liverpool, vineri seară, în cadrul unei emisiuni la Sky Sports, în care nu l-a inclus pe Messi în primul 11 al anului.

"Eşti cel mai bun jucător din toate timpurile, Lionel şi, în comparaţie cu tine, am fost un măgar. Ştii, accept asta, dar pentru mine nu faci parte din echipa anului. Nu ai jucat suficient de bine pentru mine. Chiar dacă ai câştigat Copa America. Nu este suficient pentru ca să-l las pe Mo Salah în afara echipei", a afirmat Carragher.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.