Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a anunţat luni că, începând cu anul 2023, vor avea loc din nou turnee de tenis în China.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultimii trei ani, din cauza pandemiei de Covid-19, în China nu a mai fost programat niciun turneu organizat de ITF. Acum, ITF încearcă să revină în China,  

„Am fost asiguraţi că jucătorii, familiile şi echipele lor pot concura în siguranţă în China şi, prin urmare, aşteptăm cu nerăbdare să aducem acolo World Tennis Tour”, a declarat preşedintele ITF, David Haggerty, pentru Reuters.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El a mai dat asigurări că federaţia internaţională va monitoriza cu atenţie nivelul de risc în toate locurile în care se desfăşoară turneele.

Cu toate acestea, revenirea în China nu este planificată pentru acest al doilea trimestru al anului. În 2019, ultimul an complet în circuit, China a găzduit 25 de turnee feminine şi 15 masculine ITF.

Săptămâna trecută, WTA făcuse deja aluzie la o decizie „care urmează” cu privire la o posibilă întoarcere în China, după ce şi-a suspendat activităţile acolo în urma îngrijorărilor legate de siguranţa lui Peng Shuai, fostul număr unu mondial la dublu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.