Tehnicianul Ionuţ Popa a declarat, sâmbătă seară, după victoria cu scorul de 1-0 din meciul cu Concordia Chiajna, că este supărat din cauza situaţiei financiare a clubului Poli Timişoara, el menţionând că ANAF vrea să pună poprire pe banii din drepturile TV, astfel că el va merge cu echipa la sediul instituţiei pentru a discuta despre ce se întâmplă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt supărat pentru situaţia financiară a clubului. Vreau să ştie toată lumea că noi n-am luat salariile din februarie. Cei de la ANAF vor să pună poprire pe banii din drepturile TV. Voi merge cu întreaga echipă la sediul lor pentru a discuta. Nu ştiu dacă legea le permite acest lucru. Îi vom invita la meciul cu Steaua şi sperăm să rezolvăm problema. Această victorie sper să aducă 20-30.000 de spectatori la meciul cu Steaua. Avem nevoie de timp, răbdare şi linişte", a spus Ionuţ Popa la Dolce Sport.

Formaţia Poli Timişoara a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci din prima etapă a ediţiei 2017/2018 a Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Unicul gol al partidei a fost înscris de Bîrnoi, în minutul 50

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.