Agenţia spaniolă Tacticgrup, care reprezintă interesele lui Pep Guardiola, a respins ideea ca antrenorul spaniol să se întoarcă la Bayern Munchen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pep are FC Bayern în inima sa, dar nu vrea să plece de la Manchester City în această vară", se arată într-un comunicat transmis de Sky Sport Germania.

"El este foarte fericit şi are un contract până în 2025. Întoarcerea la FC Bayern nu este o opţiune", se menţionează în comunicat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Guardiola, la Manchester City din 2016, a petrecut trei ani pe banca lui Bayern (2013-2016), unde a câştigat şapte titluri, dintre care trei titluri de campion şi o Cupă Mondială a cluburilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.