Guvernul spaniol a onorat-o din greşeală pe vedeta Ivana Icardi, sora fotbalistului argentinian Mauro Icardi, în locul căpitanului Ivana Andres, câştigătoarea Cupei Mondiale de fotbal feminin, cu Ordinul Regal pentru Meritul Sportiv al ţării, a anunţat miercuri Consiliul Naţional al Sportului din Spania (CSD), potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSD a prezentat scuze oficiale pentru "eroarea umană", pe care o "regretă profund", după ce gafa a apărut în ediţia de marţi a Monitorului Oficial al Spaniei (BOE).

O corecţie a fost făcută în ediţia de miercuri, onorând-o pe Ivana corectă, cea care a câştigat prima Cupă Mondială feminină a Spaniei în Australia şi Noua Zeelandă, luna trecută.

Ivana Icardi, vedetă argentiniană care locuieşte în Mallorca şi a participat la mai multe reality show-uri de televiziune în Spania, a reacţionat confuză pe reţelele de socializare.

"Asta chiar s-a întâmplat! Cum este posibil să greşească aşa ceva?", a scris Icardi în timp ce a împărtăşit o copie a paginii BOE cu numele ei.

Jucătoarea echipei Real Madrid, Andres, a reacţionat la această veste postând pe X meme-ul viral cu Spider-Man arătând spre un alt Spider-Man.

Totuşi, Ivana nu a fost singura greşeală făcută de cei care se ocupă de lista celor premiate. Mijlocaşul Aitana Bonmati, jucătoarea turneului şi Jucătoarea Anului UEFA, a avut şi ea numele scris greşit în ediţia de marţi a BOE.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.