Stephon Marbury, fost jucător din NBA, a anunţat că a ajuns la un acord cu un producător chinez pentru furnizarea a 10 milioane de măşti pentru oraşul New York.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit New York Post, Marbury a declarat că fiecare mască îl costă 2,75 dolari, o sumă de cel puţin două ori mai mică decât cea cerută de firmele care comercializează acelaşi tip de măşti în New York.

El a precizat că i-a venit ideea de a cumpăra măşti pentru New York atunci când a aflat că nu există suficiente pentru cadrele medicale şi că autorităţile cumpără măşti la preţuri foarte mari.   

“Până la urmă sunt din Brooklyn. Este o cauză dragă inimii mele. Am familia aici, în Coney Island, multe rude afectate de asta, aşa că ştiu cât de important este pentru oameni să aibă măşti în această perioadă”, a explicat fostul sportiv.

Stephen Marbury, în vârstă 43 de ani, este în prezent antrenorul echipei chineze Royal Fighters.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.