Fosta soţie a lui Amelie Mauresmo, fost număr 1 mondial şi actual director al turneului de la Roland Garros, a fost condamnată la patru luni de închisoare cu suspendare pentru hărţuire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mauresmo a depus o plângere pentru hărţuire în luna iunie împotriva fostei sale soţii. Marie-Bénédicte Hurel, de care divorţează în prezent, a fost găsită vinovată şi condamnată la patru luni de închisoare cu suspendare.

"Căsătorită din iulie 2021, actuala directoare a turneului de la Roland-Garros, în vârstă de 44 de ani, a luat iniţiativa de a divorţa în 2023. De atunci, spune ea, a "trăit un infern". Umilinţe, şantaj şi insulte îi punctează viaţa de zi cu zi, inclusiv prin SMS", notează France Bleu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit France Bleu, fosta sa parteneră are, de asemenea, interdicţie de a se apropia de Amélie Mauresmo şi de locuinţa noii sale partenere. De asemenea, ea trebuie să plătească un euro drept desppgubiri. Procurorul solicitase o pedeapsă de zece luni de închisoare cu suspendare.

Avocaţii inculpatei au anunţat că vor face apel împotriva acestei sentinţe.

Amélie Mauresmo, 44 de ani, şi Marie-Bénédicte Hurel, 60 de ani, au format un cuplu timp de mai mulţi ani şi au doi copii: Aaron şi Ayla.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.