Pilotul Alpine Esteban Ocon se bucură deja de avantajele faptului că Ryan Reynolds a investit în echipa de Formula 1 deţinută de Renault, el primind o invitaţie pentru a i se alătura starului de la Hollywood la filmările pentru "Deadpool 3", informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reynolds a fost anunţat luni, alături de alţi actori, Rob McElhenney şi Michael B. Jordan, într-un grup de investitori care a preluat o participaţie de 24% din capitalul social al echipei Alpine.

Francezul Ocon le-a declarat reporterilor la Marele Premiu al Austriei că este un mare fan al benzilor desenate Marvel Comics şi că a luat legătura cu Reynolds pe WhatsApp după ce a fost anunţată tranzacţia.

"Mi-a spus că sunt invitat pe platourile de filmare din Londra la filmul 'Deadpool', aşa că voi merge cu siguranţă", a adăugat el.

"Mi-a mai spus că abia aşteaptă să înveţe din lumea noastră, să vadă cum funcţionează lucrurile şi doar să avem o discuţie despre curse."

Ocon a spus că a fost în simulatorul echipei, pregătindu-se pentru Spielberg, şi i-a trimis lui Reynolds o fotografie cu vederea sa din cockpit.

Actorul, care a lipsit luni de la o prezentare a strategiei Alpine la Enstone, i-a trimis apoi numărul său de telefon şi adresa de e-mail.

Deadpool 3 este programat să fie lansat în noiembrie 2024.

Reynolds şi McElhenney sunt, de asemenea, cunoscuţi în întreaga lume ca proprietari ai clubului de fotbal galez Wrexham, care a revenit în Liga engleză de fotbal în aprilie anul acesta, în calitate de campion al cincilea eşalon.

Serialul lor documentar "Welcome to Wrexham" s-a dovedit a fi un mare succes în America de Nord, iar unii fani Alpine se întreabă dacă nu cumva ar putea fi în pregătire un "Welcome to Enstone".

Formula 1 se bucură de o creştere a popularităţii în America de Nord, în mare parte datorită succesului docu-serialului Netflix "Drive to Survive" şi a extinderii calendarului la trei curse în SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.