Filipe Teixeira a declarat după ultima etapă a play-off-ului Ligii I, în care atât FCSB cât şi CFR Cluj au învins, iar ardelenii au câştigat titlul, că este dezamăgit de ratarea trofeului, el precizând că ar fi trebuit ca gruparea bucureşteană să îşi păstreze locul de lider atunci când a ajuns în fruntea clasamentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dezamăgit. Am câştigat astăzi, a câştigat şi CFR. Nu ştiu dacă merită mai mult, dar a fost mult timp pe primul loc. Nu aici s-a pierdut titlul. Am fost pe primul loc, trebuia să păstrăm această poziţie. Am pierdut la Iaşi, am pierdut şi alte puncte. A fost un sezon dificil şi păcat că nu ne-am atins obiectivul de a fi campioni”, a spus Teixeira la Digi Sport.

El a precizat că încă nu se gândeşte la ce va face din vară, având în vedere faptul că îi expiră contractul cu FCSB.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Nu mai am contract, vedem. Un sezon dificil, nu vreau să vorbesc acum ce vreau eu. Nici nu contează. Plec în vacanţă, o să analizez ce posibilităţi ar putea să apară”, a afirmat Teixeira.

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a zecea, ultima a play-off-ului Ligii I. Echipa lui Nicolae Dică a încheiat campionatul pe locul doi, iar CFR Cluj a câştigat titlul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.