Elveţia a fost aleasă să găzduiască turneul final al Campionatului European de fotbal feminin din 2025, decizia fiind luată în cadrul şedinţei Comitetului Executiv UEFA, marţi, la Lisabona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La turneul final vor participa 16 echipe, iar meciurile vor avea loc în vara anului 2025, pe şase stadioane din Ţara Cantoanelor. Celelalte candidate la organizarea EURO au fost Franţa, Polonia, precum şi o candidatură comună din partea ţărilor nordice (Danemarca, Finlanda, Norvegia şi Suedia).

Campania de calificare pentru Campionatul European din 2025 va începe în toamnă şi va avea loc în două etape: în prima, echipele se vor întâlni în Nations League, urmând ca ierarhia de acolo să stabilească felul în care naţionalele vor fi repartizate în urnele valorice pentru preliminarii (European Qualifiers).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În luna mai, tricolorele îşi vor afla adversarele în noua competiţie organizată de UEFA, Nations League, care va debuta în septembrie, notează frf.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.