Reprezentativa Australiei a fost învinsă, duminică seară, cu scorul de 40-6, de selecţionata Ţării Galilor, în grupa C de la Cupa Mondială. În timp ce galezii şi-au asigurat calificarea în sferturi, australienii sunt la un pas de eliminare, lucru care nu s-a mai întâmplat din 1987, anul înfiinţării competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După meci, selecţionerul australian Eddie Jones şi-a cerut scuze, dar nu vrea să demisioneze. "Aş vrea să îmi cer scuze fanilor australieni. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acest rezultat. Este foarte dureros. M-am întors în Australia pentru a încerca să ajut cât mai mult posibil. Rezultatul din această seară nu-mi schimbă dorinţa de a ajuta. Rugbiul australian avea nevoie de cineva, am preluat frâiele cu scopul de a face mai bine", a spus Jones.

Deşi nu "caută scuze", Jones a subliniat tinereţea echipei sale - Australia este cea mai tânără echipă de la Cupa Mondială.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Fostul selecţioner al Japoniei şi al Angliei este conştient că nu el, ci federaţia australiană de fotbal, este cea care va decide asupra viitorului său: "Am voinţa şi capacitatea de a continua. Sunt mândru să fiu selecţionerul Australiei. Am lucrat non-stop de când am ajuns. Sunt total dedicat acestei echipe. Nu se poate pune la îndoială acest lucru".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.