Cristiano Ronaldo a marcat al 54-lea său gol al anului în ultimul său meci din 2023, cu Al-Nassr din Arabia Saudită. Echipa sa s-a impus, sâmbătă, scor 4-1, cu Al-Taawoun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În victoria cu 4-1 de sâmbătă, dintre Al-Nassr şi Al-Taawoun, din etapa a 19-a a Ligii Arabiei Saudite, scor 4-1, atacantul portughez a marcat al 54-lea său gol în 2023. O performanţă realizată în 59 de meciuri.

Cristiano Ronaldo a marcat în acest an, cu capul, al şaselea său gol, în acest ultim meci al sezonului, în timp ce a înscris 33 de goluri cu piciorul drept şi 15 cu cel stâng.

În timp ce rămâne un atacant formidabil cu clubul său (44 de goluri în 50 de meciuri), Ronaldo este la fel şi cu naţionala Portugaliei (10 goluri în 9 meciuri). El nu mai marcase aproape atât de multe goluri într-un an calendaristic din 2016 (55 de goluri).

Francezul Kylian Mbappé şi englezul Harry Kane (52 de goluri fiecare) completează topul celor mai buni marcatori din 2023, scrie lequipe.fr.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.