Jucătorul Alexandru Cicâldău a declarat, sâmbătă seară, după eşecul cu CFR Cluj, scor 1-3, că nu înţelege ce s-a întâmplat în repriza a doua a meciului de sâmbătă. El a subliniat că jucătorii de la Universitatea Craiova nu trebuie să dea vina pe oboseală pe acest final de sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut o primă repriză bună, în a doua ne-am tăiat, nu ştiu de ce, şi am pierdut meciul. Avem o perioadă foarte proastă, este a patra înfrângere la rând. Cu siguranţă tot noi trebuie să o scoatem la capăt. Ce oboseală? Acum nu stăm să ne gândim la asta, să dăm vina pe oboseală. Mai avem trei meciuri, trebuie să le câştigăm şi să ieşim cu capul sus", a declarat Cicâldău la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Baiaram ’11 pentru gazde şi Păun ‘5, ’74 şi Deac ’68 pentru oaspeţi.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.