Spaniolul Carlos Alcaraz, locul 32 ATP, a câştigat, sâmbătă, Masters Next Gen, turneul de la Milano care reuneşte cei mai promiţători jucători sub 21 de ani din circuitul masculin de tenis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alcaraz, 21 de ani, l-a învins, sâmbătă, în ultimul act, pe fiul lui Petr Korda, Sebastian Korda, locul 39 ATP, cu scorul de 4-3 (5), 4-2, 4-2. 

Neînvins la acest turneu, spaniolul va primi un premiu de puţin peste 400.000 de dolari, iar cehul, 21 de ani, care a pierdut doar finala, 260.000 de dolari. La această competiţie nu se acordă puncte ATP.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Alcaraz este cel mai tânăr jucător care reuşeşte 32 de victorii în circuit într-un an, după rusul Andrei Medvedev în 1992 (32 de victorii şi 11 înfrângeri).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.