Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că este convins că echipa naţională va pregăti ultimele două meciuri din preliminariile Euro 2024 doar cu gândul la victorie şi că jucătorii se vor autodepăşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt sigur că jucătorii noştri vor lupta pentru a ne atinge acest obiectiv, calificarea la Euro. Chiar după meciul cu Israel din Ungaria să fim deja calificaţi. Chiar dacă în anumite scenarii ne pot fi suficiente patru puncte pentru a ne califica la Euro, sunt sigur că staful tehnic şi jucătorii noştri vor pregăti cele două meciuri doar cu gândul la victorie. Vedem o îmbunătăţire a jocului la nivel individual. Luna noiembrie este o lună a confirmării tuturor eforturilor şi sacrificiilor din ultimii ani, prin care au trecut jucătorii noştri şi staful tehnic. Sunt încrezător că jucătorii vor avea capacitatea să se autodepăşească”, a spus Burleanu.

El a precizat că echipa naţională este pe un trend ascendent. “Suntem foarte încrezători că dacă vom reuşi să ne calificăm anul viitor naţionala noastră va arăta mult mai bine decât în 2016”, a afirmat şeful FRF.

Burleanu a menţionat că subiectul primelor pentru calificare este stabilit chiar dinainte de începerea campaniei.

“Ne-am fi dorit să fi putut să beneficiem de Sorescu şi Man. Man e accidentat, Sorescu nu şi-a revenit. Ne dorim să nu avem alţi jucători care să lipsească”, a mai declarat Răzvan Burleanu.

Prima reprezentativă va întâlni Israel, în deplasare, la 18 noiembrie, şi Elveţia, acasă, la 21 noiembrie, în ultimele două etape ale grupei I de calificare la Campionatul European. Înaintea acestor confruntări, România este lider în clasament, cu 16 puncte (patru victorii, patru remize).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.