Echipa engleză Bournemouth l-a concediat luni pe antrenorul Gary O’Neil, tehnicianul care a salvat formaţia de la retrogradare, dar care a încheiat sezonul cu patru înfrângeri consecutive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îi voi fi mereu recunoscător lui Gary pentru ceea ce a realizat sezonul trecut. Decizia a fost dificilă, dar a fost luată în considerare după ce am analizat cu atenţie cum trebuie să ne poziţionăm în cel mai bun mod posibil pentru sezonul care urmează”, a declarat Bill Foley, proprietarul echipei Bournemouth.

„Gary va continua să aibă o carieră lungă ca antrenor principal sau manager, dar credem că în acest stadiu o schimbare este în interesul acestui club de fotbal. Vreau să-i mulţumesc lui Gary şi să-i urez numai bine pentru viitor”, a încheiat Foley.

Gary O’Neil a antrenat pe Bournemouth în perioada 30 august 2022 – 19 iunie 2023.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.