Tehnicianul Cristiano Bergodi a declarat, sâmbătă seară, că FC Voluntari a dominat prima repriză a întâlnirii cu Universitatea Craiova, scor 1-2, apreciind că probabil a fost cel mai bun meci al echipei din acest sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am fost naivi, nu ştiu cum să spun acest lucru, pentru că am făcut probabil cel mai bun meci din acest an competiţional. Am jucat foarte, foarte bine. Am dominat şi în prima repriză, am avut două ocazii mari, luăm avantaj şi stricăm la sfârşit. Probabil nu avem în acest moment forţa mentală de a ţine un rezultat pozitiv. După jocul pe care l-am prestat, există speranţă. Vom regla nişte lucruri", a declarat Cristiano Bergodi la finalul partidei.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

Pentru Universitatea Craiova au marcat Cicâldău '74 şi Bălaşa '89, iar pentru FC Voluntari a punctat Papazoglou '54.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.