FR Baschet, clubul Steaua Bucureşti, actuali şi foşti sportivi fac un apel, marţi, pe reţelele sociale pentru donarea de sânge, necesar unui component emblematic al naţionalei şi al formaţiei steliste, Florin Ermurache. El urmează să fie supus unei dificile operaţii la coloana vertebrală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un mare campion are nevoie de ajutorul nostru! Florin Ermurache, unul dintre cei mai mari baschetbalişti din istoria Stelei, urmează să sufere o intervenţie chirurgicală la coloana vertebrală. Fostul mare sportiv are nevoie de ajutorul tuturor pentru a dona sânge. Cei care doresc să ajute, pot dona în cadrul Centrului de Recoltare Sangvină al Spitalului Militar Central Bucureşti, cu menţiunea - Pentru Florin Ermurache”, este apelul clubului Steaua Bucureşti.

Născut în 30 aprilie 1960, Florin Ermurache a jucat pe postul de extremă de forţă şi a câştigat 10 titluri de campion al României, la care se adaugă şi cele peste 400 de selecţii în naţională.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El a evoluat la Steaua Bucureşti şi la Dinamo Bucureşti în anii de glorie ai baschetului românesc, fiind distins cu titlul de Maestru Emerit al Sportului. Cu echipa naţională a evoluat la trei turnee finale de Campionat European, iar la nivel de club a bifat mai multe participări în Cupa Campionilor Europeni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.