Federaţia de fotbal din Arabia Saudită a declarat că este pregătită să găzduiască Cupa Mondială de fotbal din 2034, vara sau iarna, după ce Fifa a anunţat că regatul din Golf este singurul candidat la organizarea turneului, scrie lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem pregătiţi să facem faţă tuturor posibilităţilor", a declarat marţi seară preşedintele Arabiei Saudite, Yasser Al-Misehal, pentru AFP, în marja ceremoniei de premiere a Confederaţiei Asiatice de Fotbal (AFC) din Qatar.

Candidatura Arabiei Saudite vine la mai puţin de un an după ce Qatarul a găzduit prima Cupă Mondială de iarnă .

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Vara, temperaturile pot ajunge până la 50 de grade Celsius în regiunea Golfului, una dintre cele mai calde din lume. "Există multe tehnologii noi care pot fi folosite pentru a răci stadioanele sau pentru a adăuga unităţi de aer condiţionat, ca să nu mai vorbim de faptul că multe oraşe din regat se bucură de o atmosferă foarte plăcută pe timpul verii", a declarat şeful fotbalului saudit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.