Formaţia Ajaccio a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-3, echipa Le Havre, la loviturile de departajare, reuşind să se califice la barajul de promovare în prima ligă franceză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o atmosferă extrem de tensionată, Ajaccio s-a impus, scor 5-3, la capătul celor 120 de minute de joc scorul fiind 2-2.

Ajaccio va evolua cu Toulouse în barajul de promovare pentru Ligue 1.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Meciul a fost programat iniţial vineri, dar a fost amânat pentru duminică, din cauza incidentelor. Fanii au atacat autocarul formaţiei Le Havre, iar jucătorii nu au mai dorit să evolueze.

În apropierea stadionului, fanii echipei Ajaccio au aruncat cu pietre şi fumigene în autocarul celor de la Le Havre.

Jucătorii echipei oaspete nu au mai dorit să părăsească autocarul şi să joace meciul, deşi au fost rugaţi şi de fotbaliştii de la Ajaccio, care le-au promis că-i vor escorta în stadion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.