Un bărbat de 38 de ani din Petroşani a sesizat Poliţia Municipiului Petroşani, sâmbătă în jurul orei 14.30, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni fizice, comise de doi minori, în vârstă 12 şi 14 ani, din oraş. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că între bărbatul de 38 de ani şi cei doi minori a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, cei doi minori lovidu-l pe bărbat cu pumnii şi picioarele. Concubina bărbatului agresat, o femeie în vârstă de 30 de ani, a intervenit în apărarea bărbatului şi l-a muşcat de cot pe minorul în vârstă de 14 ani. Femeia a fost amendată cu 1.000 lei pentru că a adus injurii, atunci când aceştia erau la spitalul din Petroşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Din cercetările preliminare, a fost infirmată se infirmă comiterea infracţiunii de ameninţare, rămânând în lucru dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.
 
De asemenea,  mama minorului de 14 ani, cea care s-a manifestat violent faţă de concubina bărbatului, în sala de aşteptare a spitalului din Petroşani, a fost sancţionată contravenţional pentru adresare de injurii (amendă in valoare de 1.000 de lei, în baza Legii nr. 61/1991).
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - „Ulterior, în incinta Spitalului Municipal din Petroşani, mama minorului în vârstă de 14 ani (care îl însoţea pe minorul agresat) ar fi ameninţat-o şi ar fi lovit-o pe femeia de 30 de ani (concubina bărbatului agresat)”, a transmis IPJ Hunedoara.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi ameninţare, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor comiterii faptelor şi a luării măsurilor legale, mai indică sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.