Un vehicul militar a fost implicat, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier produs pe Centura Capitalei, la intersecţie cu A2. Primele date arată că, în urma unui carambol în care au fost implicate cinci maşini, un autovehicul a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autospecială militară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc sâmbătă, 27 mai, în jurul orei 15:27.

„Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, Splaiul Unirii, la intersecţie cu autostrada A2, s-a produs un accident rutier între mai multe autovehicule, printre care şi un vehicul militar. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni, care au constatat faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme, care se deplasau pe acelaşi sens de mers, împrejurare în care unul dintre acestea a intrat în coliziune cu o autospecială militară, care se deplasa din sens opus”, informează Poliţia judeţeană Ilfov.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită, fiind transportată de un echipaj medical la un spital din Bucureşti.

Cei cinci şoferi implicaţi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
„Poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni efectuează activităţi specifice, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Ilfov.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.