Traficul rutier pe DN 24 Vaslui – Bucium şi DN 24C Vânători - Petricani, în judeţul Iaşi, este blocat, vineri, din cauza viscolului. De asemenea, sunt închise circulaţiei alte şapte drumuri naţionale din Galaţi, Vaslui şi Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, la ora 10.30, în judeţul Iaşi, traficul rutier este întrerupt, din cauza viscolului, pe DN24 Vaslui – Bucium şi DN 24 C Vânători  - Petricani.

De asemenea, la ora 10.00, din cauza zăpezii şi a viscolului, mai erau închise traficului:

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

- DN26 Folteşti - Blăgeşti, în judeţul Vaslui;

- DN24D Bălăbăneşti – Cuca, în judeţul Galaţi,

 - DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui ;

- DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui;

- DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui;

- DN15D Piatra Neamţ – Roman, judetul Neamţ;

- DN11A Podu Turcului  - Bârlad, în judeţul Vaslui.

În judeţul Tulcea, traficul rutier este blocat pe DN22A Ciucurova – Topolog, din cauza unui autotren care a derapat, ca urmare a zăpezii viscolite.

În judeţul Bacău, traficul rutier este blocat din cauza unui autotren care a derapat, pe DN2G Bacău- Moineşti, la kilometrul 20+700.

În judeţul Prahova, traficul rutier este blocat din cauza unui autotren care a derapat, pe DN1A Braşov - Cheia, la kilometrul 159+60.

În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 28A Târgu Frumos - Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.

În judeţul Constanţa, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră (Constanţa-Nord, Constanţa-Sud, Midia şi Mangalia).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.