Toate cele 628 de locuri şi posturi scoase la concurs la sesiunea extraordinară a Rezidenţiatului vor putea fi ocupate, anunţă Ministerul Sănătăţii, în condiţiile în care 863 de candidaţi au obţinut punctaj de promovare. Locurile se vor alege în ordine descrescătoare a punctajelor obţinute de candidaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Ministerului Sănătăţii, toate locurile şi posturile din sesiunea extraordinară a concursului de rezidenţiat din 14 mai vor putea fi ocupate, deoarece numărul candidaţilor care au obţinut punctaj de promovare este mai mare decât numărul locurilor scoase la concurs.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Astfel, cel mai mare punctaj obţinut la sesiunea extraordinară a concursului de intrare în rezidenţiat în Domeniul Medicină este 807. Potrivit metodologiei de concurs, alegerea unui loc sau post este condiţionată de obţinerea unui punctaj de minimum 60% din cel mai mare punctaj obţinut la acest concurs, adică 484 de puncte. Astfel, 863 de candidaţi au obţinut punctaj de promovare.
 
Conform sursei citate, pentru această sesiune extraordinară au fost scoase la concurs 628 de locuri şi posturi din cadrul unităţilor sanitare publice. Acestea se vor alege în ordine descrescătoare a punctajelor obţinute de candidaţi.
 
Clasamentul final, data, locul şi ora de prezentare a candidaţilor pentru repartiţia pe specialităţi şi centre de pregătire vor fi afişate pe site-ul concursului https://rezidentiat.ms.ro.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.