Minstrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă miercuri că parteneriatele cu autorităţile locale reprezintă paşi importanţi pentru dezvoltarea comunităţilor, această strategie fiind continuată prin semnarea a două noi protocoale pentru construcţia unor pasaje în zona Municipiului Baia Mare. În prezent, numărul parteneriatelor cu autorităţile locale a ajuns la 67, mai ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Parteneriatele cu autorităţile locale reprezintă paşi importanţi pentru dezvoltarea comunităţilor, într-un concept integrat în reţeaua naţională de transport! Continuăm astăzi această strategie prin semnarea a două noi protocoale necesare construcţiei unor pasaje în zona Municipiului Baia Mare: Pasaj Italsofa (Baia Mare – Groşi), Pasaj Clubul Vacarilor (Baia Mare – Recea)”, anunţă ministrul Transporturilor.

Sorin Grindeanu afirmă că ”aceste pasaje vor ajuta la echilibrarea valorilor ridicate de trafic rutier în zona şi la dezvoltarea economiei în zonă”. ”În prezent, numărul parteneriatelor cu autorităţile locale a ajuns la 67”, mai precizează ministrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.