Numărul protestatarilor care mărşuluiesc prin municipiul Sibiu a ajuns la 15.000 şi continuă să crească. Un grup de tineri condus de regizorul Bogdan Sărătean s-a alăturat protestului cu mesajul ”The day we give in, is the day we die”, iar protestatarii scandează ”Colectiv”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul celor care protestează în municipiul Sibiu a depăşit 15.000 şi continuă să crească la fiecare minut. Pe toate străzile pe care le străbate coloana de manifestanţi sunt grupuri care se alătură protestului.

În Piaţa Unirii, imediat după ce manifestanţii au ieşit de pe bulevardul pietonal din centrul oraşului, s-a alăturat un grup de artişti tineri conduşi de regizorul Bogdan Sărătean. Pancartele pe care le poartă formează textul ”The day we give in, is the day we die” – acelasi text pe care tinerii l-au purtat la protestele de dupa incendiul in care au murit 64 de persoane. Când s-au întâlnit, manifestanţii au scandat ”Colectiv”.

Pe Bulevardul Mihai Viteazu, unul dintre punctele cheie din oraş, sunt peste 4.000 de persoane care aşteaptă coloana.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.