Dosarul penal deschis în urma deflagraţiei produse luni la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti vizează cinci infracţiuni, trei dintre acestea au legătură cu acţiuni produse în timpul serviciului. Explozia a avut loc din cauza unui muncitor care a folosit un flex în apropierea unei surse de oxigen medicinal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă, vătămare corporală din culpă, neglijenţă în serviciu, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, anunţă, marţi, oficialii Poliţiei judeţene Prahova, referindu-se la explozia produsă luni în Spitalul Movila, secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. 
 
În urma deflagraţiei, o pacientă care respira cu ajutorul oxigenului a suferit arsuri pe 15% din corp. 
 
Primele date arată că un muncitor al unei firme a folosit un flex, pentru a tăia o ţeavă de la sistemul de încălzire al spitalului, în apropierea sursei de oxigen medicinal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.