Restricţii privind funcţionarea restaurantelor şi cafenelelor din spaţii interioare intră din nou în vigoare, în municipiile Ploieşti şi Câmpina, după ce în aceste oraşe indicele de infectare cu virusul SARS-CoV-2 a depăşit din nou trei la o mie de locuitori. Conform unei hotărâri adoptate sâmbătă după-amiază de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, restricţiile intră în vigoare începând de luni, iar în cele două localităţi continuă activitatea restaurantelor şi cafenelelor din hoteluri şi pensiuni, care îi vor servi doar pe turiştii cazaţi. La Sinaia sunt deja în vigoare astfel de restricţii, ele rămânând valabile şi săptămâna viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Autorităţile din judeţul Prahova au decis să aplice din nou restricţii în ceea ce priveşte funcţionarea restaurantelor şi cafenelelor din spaţiile închise, organizarea de spectacole, funcţionarea cinematografelor şi a sălilor de jocuri de noroc în localităţile care au depăşit indicele de infectare de 3 la o mie de locutori.
Printre acestea se numără municipiul Ploieşti, municipiul Câmpina şi oraşele Mizil şi Băicoi, alături de mai multe comune. 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
În aceste localităţi se închid restaurantele şi cafenelele din spaţii închise, acestea urmând a livra doar la pachet. Rămân deschise, însă doar pentru turiştii cazaţi, restaurantele şi cafenelele din unităţile de cazare precum hoteluri, pensiuni. Cinematografele, instituţiile de spectacole sau concerte, sălile de jocuri de noroc îşi suspendă de asemenea activitatea. Operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc vor putea doar să vândă bilete tip loto. 
La Ploieşti, Câmpina şi în alte localităţi restricţiile intră în vigoare începând de luni şi vor fi valabile timp de 14 zile, deşi în municipiul reşedinţă de judeţ a fost depăşită limita de 3 cazuri la o mie de locuitori încă din data de 1 aprilie. 
La Sinaia, restricţiile sunt în vigoare de la începutul acestei săptămâni şi vor rămâne valabile până la finalul săptămânii viitoare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.