Circulaţia tramvaielor pe linia 41 va fi suspendată, sâmbătă şi duminică, întrucât se vor face lucrări de revizie la calea de rulare, la reţeaua electrică de contact şi la peroanele pentru călători, anunţă RATB. În acest context, va fi introdusă linia navetă de autobuze 641 pentru a prelua călătorii de pe traseul liniei 41.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 25-26 august, Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) va face lucrări de revizie la linia 41 de tramvaie, acestea vizând atât calea de rulare a tramvaielor, cât şi reţeaua electrică de contact şi peroanele pentru călători. Din această cauză, linia 41 se suspendă, se arată într-un comunicat transmis, joi, de RATB.

Pentru preluarea călătorilor de pe traseul acesteia, se înfiinţează linia navetă de autobuze 641, care va funcţiona între terminalul Piaţa Presei Libere şi terminalul Ghencea, pe Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Şos. Crângaşi, Str. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.

RATB anunţă că autobuzele vor opri astfel: pe sensul către terminalul Ghencea - pe Bd. Mărăşti, în staţiile Oprire amplasate în zona Institutului de Agronomie şi după intersecţia cu Str. Alexandru Constantinescu, pe Str. Turda, în staţiile Oprire amplasate după intersecţia cu Bd. Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant, pe Şos. Crângaşi şi Str. Virtuţii, în staţiile liniei 178, precum şi în noua staţie Oprire înainte de Bd. Uverturii, pe Str. Braşov, în staţiile liniilor 105, 173 şi 221, precum şi în noua staţie Oprire situată după intersecţia cu Bd. Timişoara, şi în terminalul Ghencea, în staţiile liniei 221.

Pe sensul către terminalul Piaţa Presei Libere, autobuzele vor opri pe Str. Braşov, în staţiile liniilor 105, 173 şi 221, precum şi în noile staţii Oprire situate după intersecţia cu Drumul Taberei - ramura de nord, respectiv înainte de Bd. Timişoara, pe Str. Virtuţii, în noua staţie Oprire amplasată după intersecţia cu Bd. Uverturii, apoi în staţiile liniei 178, pe Şos. Crângaşi, în staţiile liniei 178, pe Str. Turda, în noua staţie Oprire amplasată după Pasajul Grant; pe Bd. Mareşal Alexandru Averescu, în noua staţie Oprire amplasată după intersecţia cu Bd. Ion Mihalache; pe Bd. Mărăşti, în noua staţie Oprire amplasată după intersecţia cu Str. Alexandru Constantinescu, apoi în staţiile liniei 330; în terminalul Piaţa Presei Libere, în staţiile liniei 449.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.