Protestatarii de la Timişoara au încheiat mitingul puţin după ora 20.00, în acelaşi loc în care au început, în Piaţa Victoriei, după ce s-au dus în marş la sediul Prefecturii Timiş şi la sediul DNA Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestatarii su strigat in faţa sediului DNA Timişoara lozinci precum ”DNA, suntem de partea ta” şi ”Codruţa (Kovesi – n.r.) nu te lăsa, noi suntem de partea ta” şi au cerut demisia Avocatului Poporului, Victor Ciorbea.

Pe drumul spre Prefectură şi DNA Timişoara, protestatarii au blocat două bulevarde din oraş, bulevardul I.C. Brătianu şi bulevardul Revoluţiei din 1989.

După ce au manifestat în faţa sediului DNA, protestatarii de la Timişoara s-au întors în Piaţa Victoriei, unde a şi început protestul şi unde, după ce au strigat câteva lozinci la adresa guvernanţilor, au început să se disperseze.

Organizatorii au anunţat că un nou protest ar putea avea loc duminica viitoare, în cazul în care revendicările oamenilor nu vor fi respectate.

La protestele de la Timişoara a participat şi primarul Nicolae Robu (PNL) care s-a deplasat şi el, alături de protestatari, pe traseul spre Prefectura Timiş şi sediul DNA Timişoara.

La Timişoara a fost citită şi o petiţie pentru consolidarea statului de drept, care a fost semnată de aproximativ 1.500 de oameni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.